Acties

Privelease Kia Picanto

Wilt u ook in de nieuwste auto's rijden tegen ze...

Lees meer »

Nieuws

Het laatste nieuws

Voor het actuele nieuws volg ons op Social Media...

Lees meer »

Contact

 

Dallinga Mobiliteitsbedrijven
Rondeboslaan 11
9936 BJ Delfzijl
0596 - 630130 (autobedrijf)
0596 - 615210 (autoverhuur)
@-mail: info@dallinga.nl

 

 

U bevindt zich hier: Home » Multimerk » Fiat bedrijfswagens

Fiat bedrijfswagens

 

UW Fiat MerkenspecialistAls professioneel specialist van Fiat en Fiat Bedrijfswagens is Dallinga BV de aangewezen partner voor onderhoud en reparatie aan uw Fiat. Wij gebruiken uitsluitend originele Fiat-onderdelen en beschikken over speciaal Fiat-gereedschap en -testapparatuur met up-to-date software voor uw bedrijfswagen. Uw Fiat is bij ons in vertrouwde handen!

 

Is het tijd voor onderhoud of reparatie aan uw bedrijfswagen? Geen nood. Dankzij onze enorme vloot huurauto's hebben we altijd een PASSENDE leenauto voor uw bedrijfsactiviteiten. En heeft u een keer een extra bedrijfsauto nodig, ook dan kunt u een beroep doen op onze huurvloot….

 

DucatoOok voor de verkoop of lease van Fiat bedrijfswagens is autobedrijf Dallinga het juiste adres. Voor zowel nieuwe als gebruikte Fiat's kunt u bij ons terecht.

 

Kijk gerust eens tussen onze voorraad gebruikte auto's of maak een proefrit in één van de nieuwe demonstratiewagens. Vrijwel alle modellen hebben wij als demo staan! Als MultiMerk Autobedrijf kunnen wij ook alle andere merken leveren; vraag naar de mogelijkheden en onze interessante aanbiedingen.

 

 

Klik hier voor het laatste nieuws over fiat bedrijfswagens »

 


 

 

 

 

Alle Fiat Bedrijfswagenmodellen op een rij

 

Fiat personenauto's

 

Naast Merkspecialist voor Fiat en Mercedes-Benz is Dallinga ook nog Vakgarage voor Noord-Oost Groningen. Vakgarage Dallinga is als het ware een multimerk-dealer, met "Italiaans bloed" waar u terecht kunt voor alle merken personenauto's. Dus naast Fiat & Alfa Romeo personenauto-modellen, kunt u net zo makkelijk en voordelig alle andere merken bij ons kopen!

 

Voor de merken Fiat en Alfa Romeo hebben we de meeste modellen beschikbaar als demonstratieauto, voor een proefrit of om alles eens van dichtbij te bekijken! De nieuwste aanwinst is een prachtige Alfa Romeo Giulietta 170pk TCT automaat in Limited Edition met sportonderstel. Deze ware rijsensatie staat gereed voor een proefrit. Daarnaast hebben we ook jonge Fiat occasions voor u beschikbaar en leveren we, zoals gezegd, alle andere merken.

 

Bel of mail snel voor een afspraak en ervaar de nieuwe Alfa Romeo Giulietta, of één van de andere modellen zelf!

Autobedrijf Dallinga; Professioneel Multimerk Specialist voor Fiat & Alfa Romeo

 

 

Kijk ook op www.fiatdelfzijl.nl voor meer info en akties van uw Merkspecialist!