Acties

Privelease Kia Picanto

Wilt u ook in de nieuwste auto's rijden tegen ze...

Lees meer »

Nieuws

Het laatste nieuws

Voor het actuele nieuws volg ons op Social Media...

Lees meer »

Contact

 

Dallinga Mobiliteitsbedrijven
Rondeboslaan 11
9936 BJ Delfzijl
0596 - 630130 (autobedrijf)
0596 - 615210 (autoverhuur)
@-mail: info@dallinga.nl

 

 

U bevindt zich hier: Home » Vakgarage » Bedrijfswagens

Fiat bedrijfswagens

 

UW Fiat MerkenspecialistAls professioneel specialist van Fiat en Fiat Bedrijfswagens is Dallinga BV de aangewezen partner voor onderhoud en reparatie aan uw Fiat. Wij gebruiken uitsluitend originele Fiat-onderdelen en beschikken over speciaal Fiat-gereedschap en -testapparatuur met up-to-date software voor uw bedrijfswagen. Uw Fiat is bij ons in vertrouwde handen!

 

Is het tijd voor onderhoud of reparatie aan uw bedrijfswagen? Geen nood. Dankzij onze enorme vloot huurauto's hebben we altijd een PASSENDE leenauto voor uw bedrijfsactiviteiten. En heeft u een keer een extra bedrijfsauto nodig, ook dan kunt u een beroep doen op onze huurvloot?€?.

 

DucatoOok voor de verkoop of lease van Fiat bedrijfswagens is autobedrijf Dallinga het juiste adres. Voor zowel nieuwe als gebruikte Fiat's kunt u bij ons terecht.

 

Kijk gerust eens tussen onze voorraad gebruikte auto's of maak een proefrit in één van de nieuwe demonstratiewagens. Vrijwel alle modellen hebben wij als demo staan! Als MultiMerk Autobedrijf kunnen wij ook alle andere merken leveren; vraag naar de mogelijkheden en onze interessante aanbiedingen.

 

  

Alle Fiat Bedrijfswagenmodellen op een rij

 

 

 

 

Mercedes bedrijfswagens

 

MercedesDallinga BV heeft zich een aantal jaren geleden gespecialiseerd in Mercedes-Benz bedrijfswagens. Deze specialisatie is ontstaan door de steeds groter wordende vraag, van lokale ondernemers, naar goed onderhoud en betrouwbare service "in de buurt".

 

VitoDe bedrijfswagenafdeling van Dallinga speelt hier op in en biedt inmiddels, naast onderhoud en reparatie, ook verkoop en leaseservice voor Mercedes bedrijfswagens!

 

Sinds eind 2006 is de personenwagenlijn aan dit concept toegevoegd. Ook uw Mercedes is dus bij ons in vertrouwde handen!

 

Meer weten over onze diensten voor uw Mercedes of denkt u aan een andere (bedrijfs)auto, neem gerust contact op. Wij helpen u graag verder.

 

Vraag ook naar onze Mercedes-Benz bedrijfswagen-aktie!!

 

Wij hebben alle modellen als DEMO beschikbaar! DALLINGA, voor nieuw en gebruikt...

 

Wilt u uw Mercedes (bedrijfsauto) via Dallinga verzekeren? Uiteraard doen we dit graag voor u. En... voordeliger dan u denkt!