Acties

Privelease Kia Picanto

Wilt u ook in de nieuwste auto's rijden tegen ze...

Lees meer »

Nieuws

Het laatste nieuws

Voor het actuele nieuws volg ons op Social Media...

Lees meer »

Contact

 

Dallinga Mobiliteitsbedrijven
Rondeboslaan 11
9936 BJ Delfzijl
0596 - 630130 (autobedrijf)
0596 - 615210 (autoverhuur)
@-mail: info@dallinga.nl

 

 

U bevindt zich hier: Home » De Wasstraat

De Wasstraat Delfzijl

 

Onze gloednieuwe wasstraat. State of Art!

De Wasstraat (voor Delfzijl / Appingedam e.o) is onderdeel van Dallinga BV en is ook gevestigd aan de Rondeboslaan 11 in Delfzijl (Farmsum).

 

Onze gloednieuwe wasstraat met een maximale washoogte van maar liefst 2,70 meter en een breedte van 2,38 meter behoort tot de grootste van Noord-Oost Nederland en kan moeiteloos grote bedrijfsbussen en bijzondere voertuigen aan. Maar ook de kleinste personenauto wordt rondom weer perfect schoon.

 

Roll-over wasinstallatie

 

Deze "roll-over" wasinstallatie, met speciale SofTecs "foam"-borstels, reinigt uw auto volautomatisch en geeft een perfect en glanzend resultaat; ZONDER krassen! Afhankelijk van het gekozen wasprogramma reinigt de machine k de onderzijde van het voertuig en/of brengt een laag hotwax aan op de lak waarna de auto met een krachtige luchtstroom wordt gedroogd.

 

Naast de normale reeks wasprogramma's is er een serie programma's voor bestelwagens, een taxi-programma en een ECO-programma welke nog eens 40% minder water verbruikt dan de toch al waterzuinige wasprogramma's! Dankzij speciale technieken en inweekprocedures wordt de auto altijd glanzend schoon.

 

Polijsten / poetsen

 

Ook voor grote bestelbussenNaast alle wasprogramma's heeft Carwash Rondeboslaan een TOP-wasprogramma in huis die zich het best laat typeren als het machinaal polijsten & poetsen van de lak! Het resultaat is een auto met SUPERGLANS. Na het afwerken van de verschillende wasgangen volgt tot slot nog een poets- en polijstgang. Nadat een speciaal poetsmiddel op de auto wordt aangebracht volgt nog een laatste foamborstelgang die de auto weer laat glanzen als nieuw en tevens de lak bescherming biedt voor een meer duurzame glans.

 

Reinigen binnenzijde auto

 

Eenmaal schoon aan de buitenkant kunt u ook de binnenzijde van uw auto bij ons reinigen. Hiervoor zijn een "mattenklopper", afvalbak en een professionele stofzuiger, aan de zijkant van de wasstraat, aanwezig. Wilt u uw auto eens professioneel en handmatig laten reinigen poetsen tot "showroomstaat"? Ook dat kan Carwash "Rondeboslaan" voor u verzorgen.

 

Vraag bij onze receptie om informatie en prijzen of neem contact op.

 

Openingstijden:

Maandag t/m zaterdag: 08:00 -18:00 uur