Acties

Privelease Kia Picanto

Wilt u ook in de nieuwste auto's rijden tegen ze...

Lees meer »

Nieuws

Het laatste nieuws

Voor het actuele nieuws volg ons op Social Media...

Lees meer »

Contact

 

Dallinga Mobiliteitsbedrijven
Rondeboslaan 11
9936 BJ Delfzijl
0596 - 630130 (autobedrijf)
0596 - 615210 (autoverhuur)
@-mail: info@dallinga.nl

 

 

1autotechnicus/pechhulpverlener 40 uur

 

 


 


Over de functie

Ben je toe aan een nieuwe stap in je carri?re? Wil je aan de slag als 1e autotechnicus van een autobedrijf waarbij je ook pechhulpverlener bent? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Je bent in staat diagnoses te stellen van mechanische en elektrotechnische storingen, je werkt mee in de dagelijkse gang van zaken, je signaleert problemen en weet ze op te lossen. Complexe reparaties zie je niet als een probleem, maar juist als een uitdaging. Je bent besluitvaardig maar aarzelt bij twijfel niet om je team hierbij te betrekken. Je bent bereid om je kennis te delen met je collega?s in onze werkplaats én op de receptie.

 

Klanten kunnen bij jou terecht voor zowel reparaties als onderhoud, APK keuringen en advies. Daarnaast ben jij de schakel tussen klant en werkplaatsreceptionist die ervoor zorgt dat klanten tevreden de deur uit gaan. Je bent communicatief vaardig en representatief waardoor je in staat bent om in onze open werkplaats de klanten uitleg te geven over de uit te voeren reparaties. Je uitstraling geeft onze klanten het gevoel dat zijn of haar auto bij jou in goede handen is. Door heldere communicatie en een goede samenwerking zorg je voor een prettige sfeer binnen het team.

 

Waar ga je werken?
Wij zijn als Vakgarage een universeel autobedrijf, klanten kunnen bij ons terecht voor alles rondom elk merk auto. Voor het (ver)kopen, huren en leasen van auto's tot onderhoud, service en reparatie. Bovendien ben je werkzaam als "wegenwachter" van de pechhulp voor zowel alarmcentrales van verzekeringsmaatschappijen en voor ANWB. Je draait dus regelmatig 24-uurs diensten en bent veel "bij de weg". Je werkt dus niet alleen in de garage maar helpt mensen ook weer "op weg".

Je komt terecht in een klein team met korte lijntjes. Natuurlijk worden je kansen geboden om jezelf verder te ontwikkelen. Het gaat om een fulltime functie voor de langere tijd, eventueel is een 32-urige werkweek bespreekbaar. Een vast contract behoort (op termijn) tot een van de mogelijkheden.

 

Functie-eisen

> je hebt een afgeronde mbo-opleiding richting bijvoorbeeld 1e autotechnicus, aangevuld met specifieke en vereiste cursussen; APK-keurmeester is gewenst

> oog voor detail
> je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie
> je bent een teamspeler en communicatief sterk

> flexibele inzet

> bereid om in wisselende 24-uursdiensten te werken

> in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer

 

Wat kun je van ons verwachten?

> een zeer afwisselende baan in een dynamische werkomgeving
> je wordt beloond met een salaris overeenkomstig met leeftijd en ervaring volgens CAO motorvoertuigen- en tweewielerbedrijf

> prima opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden

> pensioenopbouw

> opbouw vakantiegeld en ATV-dagen (bij 40-urige werkweek)

> bij goed functioneren is het mogelijk om in aanmerking te komen voor een contract voor onbepaalde tijd.

 

Vragen/solliciteren?

Voor vragen kun je terecht bij Peter Dallinga via (0596) 630 130. Je cv + motivatie mag je versturen naar ilona.blom@dallinga.nl.